Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2000g3906kcal373.8g0g270g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot400g1160kcal56g4g104g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.5g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4840g10158kcal860.8g12.8g748.2g0g
Valittu annoskoko2420g5079kcal430.4g6.4g374.1g0g
Annoskoko puolitettuna1210g2540kcal215.2g3.2g187.1g0g
Arvot/100g100g210kcal17.8g0.3g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973