Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 1000g385kcal8.6g78.1g1.6g17.9g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g400g496kcal12.8g16.4g42g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4844g1886kcal46.8g192g97.4g35.8g
Valittu annoskoko2422g943kcal23.4g96g48.7g17.9g
Annoskoko puolitettuna1211g471kcal11.7g48g24.4g9g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153