Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 878g931kcal35g170.1g7.8g15.3g
Hk, sininen lenkki 580g1018g2341kcal101.8g64.1g183.2g2g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka439g154kcal12.3g20.6g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4844g6899kcal300.4g518g391.2g37.6g
Valittu annoskoko2422g3450kcal150.2g259g195.6g18.8g
Annoskoko puolitettuna1211g1725kcal75.1g129.5g97.8g9.4g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876