Nan leivän lisuke

Tarvitaan sipulikeittojauhetta, 1 keltainen paprika, kaksi chilipalkoa.

Tulee lisuke ja sen kastike.

1. lisää keittojauheeseen noin 2 dl kuumaa vettä, anna turvota noin 2 tunnin ajan
2, pilko paprika ja chilipalot.

Muista poistaa tarkoin chilin siemenet
3- lisää pilkotut paprika ja chili seokseen, sekoita
4. anna seistä 30 min.
5. keitä seosta miedolla lämmöllä 15 min, lisää tarvittaessa vettä, niin että seos on sekoitettavissa
6. siivilöi neste omaan kulhoon; siitä tulee miedompi kastike.

Kastiketta pitäisi tulla 1/3 täytteen määrästä
7. täyte toiseen kulhoon, jonka pitää olla kastiketta selkeästi tulisempaa
8. paista nan-leivät, täytettä leivän päälle ja maun mukaan kastiketta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Timo55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 1206g363kcal11.3g61.5g2.4g24.1g
Chili paprika punainen543g217kcal10.9g48.8g0g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)675g1823kcal50.7g330.9g33.8g67.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4848g4808kcal145.8g882.4g72.4g183.2g
Valittu annoskoko2424g2404kcal72.9g441.2g36.2g91.6g
Annoskoko puolitettuna1212g1202kcal36.5g220.6g18.1g45.8g
Arvot/100g100g99kcal3g18.2g1.5g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115019