Sitruunainen sei

Tämän ohje löytyy netistä googlettamalla kyseisellä nimellä.

1 pieni sipuli, 1 sellerin varsi, 2 porkkanaa.

Nämä palasiksi ja pannuun.

Lisää 4 dl vettä, puolikas sitruunan mehu sekä mausteet ( valkopippureita sekä persiljan oksia, suolaa ja 1-2 laakerinlehti )
Anna kiehua n. 10-15 min.
Lisää sei annospalat pannulle, kansi päälle ja anna hautua n. 15-20 min, kunnes kala on kypsää.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 693 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka701g77kcal7.7g7.7g1.4g7g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Seiti, pakasteena - Findus701g490kcal112.1g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4851g1321kcal244.8g51.6g8.4g28.6g
Valittu annoskoko2426g660kcal122.4g25.8g4.2g14.3g
Annoskoko puolitettuna1213g330kcal61.2g12.9g2.1g7.2g
Arvot/100g100g27kcal5g1.1g0.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396750