Kesänmansikkakakku

Mukillinen jokaista :
munia
vehnäjauhoja
sokeria

sekoita munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää vehnäjauhot lopuksi ja sekoita kevyesti.

Uuni n. 225 n. 15-20min

Vatkaa vispikerma ja halutessa voit maustaa sokerilla.

Tee puolet vadelmista/mansikoista soseeksi ja kostuta sillä kakku.

Päälle kerma ja koristeeksi loput marjat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 53g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Sokeri 37g149kcal0g36.6g0g0g
Vehnäjauho, Pouta Luomu20g72kcal2.4g14.3g0.4g0g
Vadelma 94g39kcal0.9g3.8g0.8g3.5g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl38g135kcal0.8g1g14.3g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g958kcal21.4g116.4g41.8g7g
Valittu annoskoko243g479kcal10.7g58.2g20.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna122g239kcal5.4g29.1g10.5g1.8g
Arvot/100g100g197kcal4.4g23.9g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186846