Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha31g48kcal6g0g2.6g0g
Lanttu 31g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Palsternakka 19g12kcal0.1g2.2g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Tomaattimurska, 1 prk25g6.7kcal0.1g1.3g0g0.3g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.2g8.4kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.7g0g0.1g
Naudanliha7.8g12kcal1.5g0g0.7g0g
Lanttu 7.8g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Palsternakka 4.7g3kcal0g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Tomaattimurska, 1 prk6.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g373kcal20.8g30.2g16.8g8.8g
Valittu annoskoko243g186kcal10.4g15.1g8.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna121g93kcal5.2g7.6g4.2g2.2g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.2g3.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794