Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g37g8.6kcal1.2g0.4g0.2g2.2g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 112g141kcal12.4g0.3g10.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g47g186kcal10.3g0g15.4g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g731kcal50g5.6g55g5g
Valittu annoskoko243g366kcal25g2.8g27.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna122g183kcal12.5g1.4g13.8g1.3g
Arvot/100g100g151kcal10.3g1.2g11.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705