Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea42g4.2kcal0.5g0.3g0.1g0.5g
Herkkusieni 17g2.6kcal0.3g0g0.1g0.2g
Miniluumutomaatti, annos 250g21g4.2kcal0.1g0.7g0.1g0g
Paprika punainen 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g75g30kcal1.1g4.5g0.2g1.9g
Katkarapu 30g21kcal4.3g0g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl4g5.6kcal0.2g0.4g0.4g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)5g10kcal0.1g2.3g0.1g0g
Hunaja 2.2g7.2kcal0g1.7g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g199kcal14.6g24.6g2.8g6.8g
Valittu annoskoko243g99kcal7.3g12.3g1.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna122g50kcal3.7g6.2g0.7g1.7g
Arvot/100g100g41kcal3g5.1g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364