Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 151g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Kauralese 3.8g14kcal0.7g1.7g0.3g0.7g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.6g0.2g0.5g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)24g30kcal0.5g6.6g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.9g0g
Kananmuna, keitetty 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Maito, Kevyt15g6.9kcal0.5g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g527kcal20.2g85.8g9g5.8g
Valittu annoskoko243g264kcal10.1g42.9g4.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna122g132kcal5.1g21.5g2.3g1.5g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.6g1.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196