Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow63g53kcal2.9g9.4g0.3g3.1g
Soijanakki, hälsans kök47g114kcal8.4g3.3g7.5g0g
Purjosipuli 23g5.4kcal0.4g0.6g0g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g442kcal25.8g46.2g15.8g8.6g
Valittu annoskoko243g221kcal12.9g23.1g7.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna122g111kcal6.5g11.6g4g2.2g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.5g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794