Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)79g25kcal1.4g4.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Kanaliemi laimennettu 22g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Herkkusieni 22g3.5kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Chili paprika punainen4.4g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Paprika punainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g79g55kcal11.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana487g195kcal28.6g14.2g2g1.8g
Valittu annoskoko243g98kcal14.3g7.1g1g0.9g
Annoskoko puolitettuna122g49kcal7.2g3.6g0.5g0.5g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280