Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 121g172kcal15.1g0.4g12.4g0g
Smetana, Valio, hyla22g86kcal0.4g0.5g9.2g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g44g103kcal5g0.2g9.6g0g
Oliiviöljy 13g116kcal0g0g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g976kcal42.2g6.4g88.8g1.4g
Valittu annoskoko243g488kcal21.1g3.2g44.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna122g244kcal10.6g1.6g22.2g0.4g
Arvot/100g100g201kcal8.7g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392