Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra175g140kcal29.8g1.8g1.8g0g
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g8.8g51kcal1.9g0.8g4.4g0.9g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g13g75kcal2.3g0.9g6.5g1.6g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana486g920kcal74.6g7.4g66g5g
Valittu annoskoko243g460kcal37.3g3.7g33g2.5g
Annoskoko puolitettuna122g230kcal18.7g1.9g16.5g1.3g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136