Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 35g52kcal7.5g0g2.4g0g
Vesi96g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 35g10kcal0.2g1.9g0.1g0.7g
Kidneypapu keitetty 100g20g19kcal1.4g2.9g0.1g1.4g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g20g19kcal1.4g3g0.2g1.6g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 35g12kcal0.4g1.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana487g248kcal21.8g19.4g8.4g9.4g
Valittu annoskoko243g124kcal10.9g9.7g4.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna122g62kcal5.5g4.9g2.1g2.4g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179