Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 70g116kcal11.7g0g7.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 8.5g22kcal2.3g0g1.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g113g39kcal2g7.2g0.2g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana487g730kcal34g17.4g58.6g7.2g
Valittu annoskoko244g365kcal17g8.7g29.3g3.6g
Annoskoko puolitettuna122g182kcal8.5g4.4g14.7g1.8g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481