Dweian kinkkumunakas

Kuumenna öljy pannulla.

Vatkaa kananmunat rikki ja sekoita joukkoon vesi.

Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

Kaada seos pannulle ja anna hyytyä hetki.

Ripottele kinkkusuikaleet munakkaan päälle ja anna edelleen hyytyä.

Kun munakas on kiinteä ja pinnalla ei ole 'juoksevaa' kanamunaa, taita munakas keskeltä kahti päällekkäin ja tarjoile kuumana.

Väliin voi lisätä myös esim.

parmesanjuustoa (joka nyt ei laihduttajalle ehkä niin hyvin sovellu :) .

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Dweian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Kinkkusuikale Pirkka63g65kcal11.3g1.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana487g675kcal57.2g3.4g48.2g0.4g
Valittu annoskoko244g337kcal28.6g1.7g24.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna122g169kcal14.3g0.9g12.1g0.1g
Arvot/100g100g138kcal11.7g0.7g9.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153458