Ramsayn munakokkeli

(Voi katsoa myös youtubesta) Kylmät muna ja kylmä voi lisätään kylmälle pannulle.

Lämmitetään liedellä ja otetaan välillä liedeltä pois koko ajan vispaten, kunnes voi alkaa sulaa.

Kun seos näyttää vähän liian löysältöä, otetaan kokonaan pois liedeltä ja lisätään ranskankerma.

Erinomaista esim.

paahdetun leivän päällä ja paistettujen kirsikkatomaattien kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Winner1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1754g2502kcal219.3g5.3g179.8g0g
Voi 319g2314kcal3.8g1.3g259.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 359g995kcal7.2g10.8g100.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4864g11622kcal460.6g34.8g1079.2g0g
Valittu annoskoko2432g5811kcal230.3g17.4g539.6g0g
Annoskoko puolitettuna1216g2906kcal115.2g8.7g269.8g0g
Arvot/100g100g239kcal9.5g0.7g22.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250591