Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 701g127kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Tonnikala öljyssä 526g998kcal142.6g0g47.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g701g175kcal9.1g29.4g1.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%351g561kcal9.5g9.5g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4872g3835kcal336.6g132g209g15.4g
Valittu annoskoko2436g1917kcal168.3g66g104.5g7.7g
Annoskoko puolitettuna1218g959kcal84.2g33g52.3g3.9g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730