Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1574g332kcal18.9g53.5g3.1g33.1g
Jauheliha, sika-nauta 700g1549kcal122.4g0g118.9g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow23g59kcal2.3g2.3g4.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4872g3956kcal290.8g125g253.6g71.8g
Valittu annoskoko2436g1978kcal145.4g62.5g126.8g35.9g
Annoskoko puolitettuna1218g989kcal72.7g31.3g63.4g18g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213