Banaanipannari

Tee pannaritaikinanormaalisti, anna turvota.

Paista voidellulla Teema-paistinvadilla 225 asteessa 10 minuuttia.

Katkaise ja puolita banaanit.

Levitä banaanit pannarin päälle, ripottele sokeri pinnalle ja valuta sulatettu rasva päälle.

Jatka paistamista noin puoli tuntia.

Nauti lämpimänä jäätelön kanssa.

Tupla-annoksesta tulee uunipannullinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 372g1276kcal37.9g260.4g4.5g13g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt1127g519kcal36.1g54.1g16.9g0g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Voimariini, pehmeästi levittyvä56g383kcal0.6g0.6g42.3g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g541g454kcal6g99g2.2g9.7g
Ruokosokeri90g368kcal0g90.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4878g6707kcal223.2g1009.8g182.6g45.4g
Valittu annoskoko2439g3354kcal111.6g504.9g91.3g22.7g
Annoskoko puolitettuna1220g1677kcal55.8g252.5g45.7g11.4g
Arvot/100g100g138kcal4.6g20.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168826