Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen63g13kcal0.4g2.4g0.2g0.9g
Tuorekurkku, annos 50g97g39kcal0.6g1.4g0.1g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow35g35kcal8g0g0.3g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g50g80kcal8.5g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g332kcal35g7.6g11.2g1.8g
Valittu annoskoko244g166kcal17.5g3.8g5.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna122g83kcal8.8g1.9g2.8g0.5g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533