Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g120g29kcal1.4g4.1g0.2g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.7g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g3g25kcal0g0g3g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g147kcal3.6g16.8g6.6g8.4g
Valittu annoskoko244g73kcal1.8g8.4g3.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna122g37kcal0.9g4.2g1.7g2.1g
Arvot/100g100g30kcal0.7g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886