Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 85g30kcal3.9g1.6g0.3g2.1g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Hunaja 2g6.5kcal0g1.6g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 141g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g133kcal9g9g5.4g5g
Valittu annoskoko244g67kcal4.5g4.5g2.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna122g33kcal2.3g2.3g1.4g1.3g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.8g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266