Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g70g16kcal1g2.4g0.3g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g7g6.7kcal0.3g1.2g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Chili paprika punainen1.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Soijakastike 3.2g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2.6g4.4kcal0.5g0.6g0g0g
Basilika, tuore0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g75kcal4.4g12.4g0.6g1.2g
Valittu annoskoko244g38kcal2.2g6.2g0.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna122g19kcal1.1g3.1g0.2g0.3g
Arvot/100g100g15kcal0.9g2.5g0.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465941