Mustikkapiirakka vhh

Kahdeksan annosta
(28cm pohjalle)

pohja

100g mantelijauhe
20g kookoshiutale
50g voi
1 munan valkuainen

täyte

250g rahka
2dl kermaa
1 kananmuna ja ylijäänyt keltuainen
mustikoita
makeutusjauhetta halutessa

sekoita mantelijauhe, kookoshiutaleet ja voisula.

Lisää lopuksi valkuainen.

Levitä piirakkapohjalle ja esipaista uunissa 175 astetta 10 min.

lado mustikat piirakkapohjan päälle ja kaada päälle
sekoitettu rahka, kerma, munat ja makeutusjauhe.

Paista uunissa n 1 tunti.

Resepti
karppaus.

Info sivuilta

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Harri29
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g200g1200kcal48g13.2g108g0g
Kookoshiutale 40g264kcal3.3g2.6g25.8g6.5g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Kananmuna kuoreton 600g856kcal75g1.8g61.5g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g500g290kcal45g25g1g0g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Mustikka metsä- 600g264kcal3g38.4g3.6g19.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g9929kcal366.6g188g839.8g52.6g
Valittu annoskoko2440g4964kcal183.3g94g419.9g26.3g
Annoskoko puolitettuna1220g2482kcal91.7g47g210g13.2g
Arvot/100g100g204kcal7.5g3.9g17.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186840