Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras180g630kcal24.3g118.1g5.2g10.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha900g1494kcal171g0g90g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g10g90kcal0g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Kananmuna kuoreton 290g414kcal36.2g0.9g29.7g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g750g188kcal24.7g21.7g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g180g50kcal2g8.6g0.7g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4884g5802kcal519.8g311.2g271.8g36.8g
Valittu annoskoko2442g2901kcal259.9g155.6g135.9g18.4g
Annoskoko puolitettuna1221g1451kcal130g77.8g68g9.2g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042