Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g467g304kcal7.5g70.1g0.5g0g
Keittojuurekset, apetit234g61kcal2.1g11.2g0.7g5.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g210g59kcal2.3g10.1g0.8g6.3g
Vihreä papu, pitkä117g32kcal2.2g4.8g0.2g2.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha467g775kcal88.8g0g46.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi7g20kcal0.6g0.5g1.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7g18kcal0.7g0.7g1.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 934g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4886g2536kcal208.4g194.8g103.8g29.2g
Valittu annoskoko2443g1268kcal104.2g97.4g51.9g14.6g
Annoskoko puolitettuna1222g634kcal52.1g48.7g26g7.3g
Arvot/100g100g52kcal4.3g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856