Kaalisalaatti avokadolla

Hienonna kaali, pilko chili ja valkosipulin kynnet.

Lisää ne kaalin joukkoon hyvin sekoittaen.

Halkaise avokado ja poista kivi, kaavi sisus lusikalla ja paloittele kulhossa.

Lisää siihen sitruunamehu ja tee mössöä haarukalla.

Yhdistä sitten kaaliin ja sekoita hyvin

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2000g422kcal24g68g4g42g
Avokado, kuorittu, kivetön 240g476kcal6.3g1.8g46.6g16.1g
Chili paprika punainen90g36kcal1.8g8.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4888g1938kcal67g163.6g101.4g117g
Valittu annoskoko2444g969kcal33.5g81.8g50.7g58.5g
Annoskoko puolitettuna1222g485kcal16.8g40.9g25.4g29.3g
Arvot/100g100g40kcal1.4g3.3g2.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308402