Porkkanasosekeitto

Paloittele porkkanat ja sipulit ja keitä ne kypsäksi kasvisliemivedessä.

Kaada liemi talteen ja soseuta porkkanat ja sipulit soseeksi.

Lisää ruokakerma ja lientä tarpeen mukaan.

Mausta rakuunalla tai basilikalla, kiehauta keitto vielä kerran.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Caristaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1126g315kcal6.8g67g2.3g28.2g
Vesi, vesijohtovesi 1126g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g11g27kcal0.6g4.7g0.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)113g96kcal1.1g3.9g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g922kcal19.6g159g21.8g58.8g
Valittu annoskoko2448g461kcal9.8g79.5g10.9g29.4g
Annoskoko puolitettuna1224g231kcal4.9g39.8g5.5g14.7g
Arvot/100g100g19kcal0.4g3.2g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117864