Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)91g9kcal1.4g0g0.5g77.4g
Ruisjauho Pirkka728g2221kcal70.6g444.1g14.6g109.2g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)394g1262kcal54.4g228.7g12.6g49.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g121g170kcal17g17g4.1g58.2g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g18g73kcal0g18.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1062g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g33g120kcal15g13.3g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g7709kcal316.8g1442.6g67.6g588.2g
Valittu annoskoko2448g3854kcal158.4g721.3g33.8g294.1g
Annoskoko puolitettuna1224g1927kcal79.2g360.7g16.9g147.1g
Arvot/100g100g158kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040