Parsa-kukkakaalimuhennos

Peratut kaalit, sipulit kattilaan jossa vähän öljyä.

Lisää sipulit ja 7% ruokakerma.

Hauduta ja soseuta, Hiukan suolaa ja pippuria, myös yrittimausteseos sopii hyvin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)240g204kcal2.4g8.4g16.8g0g
Kukkakaalia apetit (Apetit), annos 250g840g143kcal13.4g18.5g1.7g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1200g360kcal55.2g22.8g3.6g19.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g216kcal0g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)132g36kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g1943kcal147.2g116g93g43.4g
Valittu annoskoko2448g971kcal73.6g58g46.5g21.7g
Annoskoko puolitettuna1224g486kcal36.8g29g23.3g10.9g
Arvot/100g100g40kcal3g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268207