Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g2295g895kcal13.8g224.9g2.3g41.3g
Vesi, vesijohtovesi 153g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g1790kcal27.6g449.8g4.6g82.6g
Valittu annoskoko2448g895kcal13.8g224.9g2.3g41.3g
Annoskoko puolitettuna1224g448kcal6.9g112.5g1.2g20.7g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337224