Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g680g2448kcal88.4g476g14.3g25.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 340g1239kcal94.8g0g96.6g0g
Oliiviöljy 91g802kcal0g0g90.7g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot317g920kcal44.4g3.2g82.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu272g343kcal29.9g0.8g24.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen567g187kcal18.7g27.8g0g0g
Basilika, tuore 136g37kcal4.2g1.4g1.1g2.2g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.4g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g12050kcal568g1033.2g620g56.8g
Valittu annoskoko2448g6025kcal284g516.6g310g28.4g
Annoskoko puolitettuna1224g3013kcal142g258.3g155g14.2g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410648