Gluteeniton mustikkamuffinssi

Sekoita munat ja sokeri, ei tarvi vatkata.

Lisää sula voi ja maito.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne ja mustikat taikinaan.

Sekoita mahdollisimman vähän.

Annostele muffinssivuokiin (iso ruokalusikallinen per vuoka).

Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mami32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Sokeri 28g112kcal0g27.7g0g0g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 35g25kcal1g1.7g1.5g0g
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen35g249kcal0.3g0.3g27.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g51g177kcal1.8g41g0.5g1.5g
Leivinjauhe 2.9g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g51g17kcal0.3g3.3g0.3g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g1318kcal17g159g68g6.4g
Valittu annoskoko245g659kcal8.5g79.5g34g3.2g
Annoskoko puolitettuna123g330kcal4.3g39.8g17g1.6g
Arvot/100g100g269kcal3.5g32.4g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405171