Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 46g46kcal1.2g0.2g4.4g0.8g
Pekoni, paistettu 33g171kcal5.5g0g16.8g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti21g58kcal0.7g1.2g5.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl42g141kcal0.8g1.2g14.5g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g6.2g4.7kcal0.5g0.6g0g0g
Oliiviöljy 8.3g73kcal0g0g8.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.2g46kcal0.1g0.1g5g0g
Kasvisliemi laimennettu 42g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Lihaliemi laimennettu 42g7.9kcal0g1.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g1103kcal17.8g9.4g110.2g1.6g
Valittu annoskoko245g552kcal8.9g4.7g55.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna123g276kcal4.5g2.4g27.6g0.4g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804