Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 58g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Dolmio Light Classico Bolognese42g15kcal0.5g3.2g0g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 33g74kcal5.8g0g5.7g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g42g46kcal1g1.7g4.2g0g
Maito, Kevyt50g23kcal1.6g2.4g0.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g17g60kcal4.7g0.3g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.3g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g480kcal28.4g22.8g30.6g1.6g
Valittu annoskoko245g240kcal14.2g11.4g15.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna123g120kcal7.1g5.7g7.7g0.4g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806