Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g29g179kcal5.6g1.5g16.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale8.8g5.3kcal0.9g0.4g0g6.4g
Tattarijauho, Myllynparas21g70kcal2.7g13.8g0.3g1.1g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g15g53kcal2.5g6.9g1.1g2.3g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)5.9g0.6kcal0.1g0g0g5g
Vesi147g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g16g120kcal0.2g0.2g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g864kcal24.4g47.8g61.2g29.6g
Valittu annoskoko245g432kcal12.2g23.9g30.6g14.8g
Annoskoko puolitettuna123g216kcal6.1g12g15.3g7.4g
Arvot/100g100g176kcal5g9.8g12.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365