Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali84g17kcal1.5g1.9g0.2g1.9g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl39g12kcal1.8g0.7g0.1g0.6g
Sipuli (käsittelemätön)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour11g34kcal0.4g0.5g3.4g0.1g
Katkarapu20g14kcal2.9g0.1g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 23g17kcal0.4g3.5g0g0.2g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g193kcal14.2g14.4g7.8g6g
Valittu annoskoko245g97kcal7.1g7.2g3.9g3g
Annoskoko puolitettuna123g48kcal3.6g3.6g2g1.5g
Arvot/100g100g39kcal2.9g2.9g1.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299