Leseleipä (karppi)

Ihanaa :D löysin kerrankin hyvän makuisen ja helpon leivän, johon ei tule juustoraastetta ;) !

Kananmunat vatkataan ja niihin lisätään leseet (joihin sekoitettu leivinjauhe ja suola).

Taikinan pitää jäädä "löysäksi".

Paistetaan 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Muista voidella vuoka tai leipä voi jäädä kiinni (itse käytin teflonpinnotteista leipävuokaa ja silti meinasi tarttua kiinni)! Oma leipäni ei noussut, mutta leikkasin sen sitten paksummiksi viipaleiksi ja keskeltä halki :D . Ja olihan se hyvää :D !

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 202g288kcal25.3g0.6g20.7g0g
Vehnälese 16g37kcal2.2g2.5g0.7g6.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g202kcal0g0g22.5g0g
Leivinjauhe 3.4g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g1066kcal55.4g8.8g87.8g12.2g
Valittu annoskoko245g533kcal27.7g4.4g43.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna123g267kcal13.9g2.2g22g3.1g
Arvot/100g100g217kcal11.3g1.8g17.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183687