Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g23g6.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Herne 23g16kcal1.1g2.1g0.1g0.7g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g45g34kcal1.8g5.6g0.4g0g
Sipuli 14g4.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Persilja 6.3g1.7kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g124kcal6.8g19.2g1.2g3.8g
Valittu annoskoko245g62kcal3.4g9.6g0.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna123g31kcal1.7g4.8g0.3g1g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436