Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g63g26kcal0g5.9g0.1g1.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.3g6.4kcal0.5g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 146g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.7g0g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g193kcal11g12.6g10.6g3.4g
Valittu annoskoko246g96kcal5.5g6.3g5.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna123g48kcal2.8g3.2g2.7g0.9g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511