Bolognesekastike

Ruskista jauheliha (rypsiöljyssä) ja mausta suolalla, mustapippurilla ja yrittimausteella.

Pilko joukkoon sipuli ja valkosipuli ja lisää purkillinen tomaattimurskaa.

Lisää lihaliemikuutio ja tarpeen mukaan vettä.

Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Lisää vettä mikäli neste pääsee kiehumaan pois.

Nauti esim.

spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1123 grammaa

Tristan

Tinde2 sanoi...

Ei kai nyt rasvaa voi olla 64% tästä annoksesta ??

lauantai 18.04.2009 klo 22:53

Hispidus sanoi...

Jep, lisäisi luotettavuutta jos olisi edes sinnepäin. Tosin eihän sivujen ehdot luotettavuudesta mitään maininneetkaan.

tiistai 06.07.2010 klo 22:48

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli, tuore, silputtu3.6g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska Eldorado88g18kcal1g3.1g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.6g6.6kcal0.3g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Rypsiöljy rainbow3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)109g250kcal20.8g0g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g636kcal45.8g11.2g45.4g4g
Valittu annoskoko246g318kcal22.9g5.6g22.7g2g
Annoskoko puolitettuna123g159kcal11.5g2.8g11.4g1g
Arvot/100g100g129kcal9.3g2.3g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=37940