Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g59g79kcal5.3g10.8g1.5g2.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)81g28kcal0.8g5.6g0.4g1.1g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.3g0g
Rypsiöljy 10g87kcal0g0g9.9g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g22g85kcal0.4g0.5g9.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki44g35kcal5.7g0.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g741kcal25.4g38.4g54.4g8g
Valittu annoskoko246g371kcal12.7g19.2g27.2g4g
Annoskoko puolitettuna123g185kcal6.4g9.6g13.6g2g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289143