Lihamureke

Liota sipulikeitto + korppujauho vedessä, n. 10 min. Lisää jauheliha ja kananmuna, sekoita hyvin.

Paista murekkeenä uunissa 200 asteessa 40 min. tai paista pihveinä pannulla tai uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Krissy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1630g3610kcal285.3g0g277.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)196g528kcal14.7g95.9g9.8g19.6g
Korppujauho 116g426kcal12.2g87.2g1.2g6.2g
Vesi349g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu158g200kcal17.4g0.5g14.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4900g9528kcal659.2g367.2g604.8g51.6g
Valittu annoskoko2450g4764kcal329.6g183.6g302.4g25.8g
Annoskoko puolitettuna1225g2382kcal164.8g91.8g151.2g12.9g
Arvot/100g100g195kcal13.5g7.5g12.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355012