BBQ possu

Leikkaa kaslerit paloiksi ja sekoita lopuista aineista bbq-kastike.

Sekoita yhteen uunivuoassa ja paista n. 175-150 asteessa kunnes rasva sulaa ja liha on revittävissä silpuksi (1,5-2h).

Kaada päälle hieman tomaattipyrettä ja hunajaa ja paista hetki lisää n. 200 asteessa.

Syö esim.

vihreiden papujen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasler, a la Atria, Atria (3 viipaletta)2000g3800kcal300g16g280g0g
Tomaattipyree, Pirkka200g164kcal6.8g38g2g2g
Soijakastike 140g84kcal7.2g13.3g0.1g0g
Hunaja 80g264kcal0.4g64.6g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4904g8692kcal633.8g274.2g564.6g5.4g
Valittu annoskoko2452g4346kcal316.9g137.1g282.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna1226g2173kcal158.5g68.6g141.2g1.4g
Arvot/100g100g177kcal12.9g5.6g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325811