Tulinen kanakeitto

Flunssantappaja nro 1. :)

1. Kuori kaikki vihannekset ja paloittele sopivan pieniksi
2. Laita kattilaan vesi ja vihannekset kiehumaan ja lisää kanaliemikuutio
3. Lisää paloiteltu chili, raastettu inkivääri ja valkosipuli, sekä soijakastike oman maun mukaan
4. Paista suikaloitu broileri voissa ja öljyssä kunnes kunnolla ruskea paistopinta
5. Lisää broilerit ja kerma kattilaan
6. Anna kiehua vielä 20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Inezi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Nauris 34g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Porkkana 23g7.6kcal0.1g1.3g0g0.6g
Fenkoli, annos 100g23g7.1kcal0.3g1.7g0g0.7g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu3.6g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.8g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.5kcal0g0g0.6g0g
Rypsiöljy 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)2.2g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%25g27kcal0.7g0.7g2.5g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)54g60kcal12.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana491g270kcal28.8g13.4g10.4g4.2g
Valittu annoskoko246g135kcal14.4g6.7g5.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna123g68kcal7.2g3.4g2.6g1.1g
Arvot/100g100g55kcal5.9g2.7g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205266