Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)63g13kcal0.4g2.2g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g5g4.8kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana492g139kcal3.2g15.6g5.8g2.8g
Valittu annoskoko246g70kcal1.6g7.8g2.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna123g35kcal0.8g3.9g1.5g0.7g
Arvot/100g100g28kcal0.7g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181