Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 98g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g60g100kcal12.1g0g6g0g
Voi 1.7g12kcal0g0g1.4g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)28g98kcal4.5g18g0.7g1.7g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chili paprika punainen2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g24g26kcal1.9g3.3g0.2g1.9g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g18g46kcal3.5g0g4g0g
Korppujauho 2.1g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g628kcal46.2g53g25.4g9.4g
Valittu annoskoko247g314kcal23.1g26.5g12.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna124g157kcal11.6g13.3g6.4g2.4g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485