Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 2202g840kcal5.9g155g2g75.5g
Sitruunamehu, laimentamaton38g7.9kcal0.1g0.6g0g0g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g57g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g25g91kcal0.9g19.9g0.9g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g75g240kcal0.8g58.6g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl50g320kcal7g1.7g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g4015kcal31g472.2g182.8g151g
Valittu annoskoko2460g2008kcal15.5g236.1g91.4g75.5g
Annoskoko puolitettuna1230g1004kcal7.8g118.1g45.7g37.8g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348598